Shadow Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Shadow Life

Anime Role Play and more than that

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Un bine meritat pui de somn

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Keiko

Keiko

Data de înscriere : 11/11/2009

Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:33 pm

-Ettooo..de unde sti ca nu vruiam sa fac altceva?
Isi puse mainile in san,imbufnanduse in timp cel privi pe sub sprancene.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:35 pm

-Nu aveai ce sa faci altceva atat de aproape cu marcarul de mine
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:37 pm

-Nu zau!
Cum inca avea fruntea lipita de cea a blondului,il impinse putin, fara sa fie dura.
-Bine..sa zicem ca marcarul a aparut acolo din senin iar eu vruiam sa fac altceva.
"Cum ar fi...."
Incepu sa rada in sinea sa,pastrandusi totodata expresia fetei.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:38 pm

-Aaaaa acum mai ai si puteri paranormale nu-i asa?
Intreb eu punandu-mi picioarele pe catedra
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:40 pm

-De ce nu? Mereu am dorit sa citesc gandurile baietilor,pacat insa ca nu am descoperit puterea aia..
Ii ciufuli mai tare "coafura" blondului,plimbanduse mai apoi prin sala.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:42 pm

Mi-am lasat capul pe spate nemai comentand nimic.Inca eram obosit
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:44 pm

Se aseza incet intr-una dintre banci,cele mai in spate,privind spre fereastra.Si-ar fi dorit sa fie putina actiune,sa aibe ceva de facut...Orice.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:50 pm

Mi-am scos telefonul citind mesajul pe care l-am primit,incepand a trimite mai multe mesaje
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:51 pm

Isi puse capul pe banca,inchizandusi ochii. Simti cum adierile vantului incepeau sa se joace cu suvitele sale blonde, geamul fiind larg deschis.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:52 pm

Am scos o tigare aprinzand-o,tragand din ea in timp ce-mi las capul pe spate
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:54 pm

Isi musca buza,inchizand intr-un final unul dintre geamuri.
-Tare pus pe ganduri mai esti...
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:55 pm

-Nu,nu sunt...sunt doar obosit.Nu am mai dormit bine de vreo 3 zile incoace
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:56 pm

-Si de ce nu dormi?In fond..Sala asta e libera.
Il intreba putin cam mirata in timp ce'si lasa mainile pe langa corp,ridicandusi capul.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:57 pm

-Nu pot.Sunt prea obosit ca sa pot dormii bine.In plus azi e vineri si maine e weekend.O sa am timp sa dorm in camin
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:59 pm

-Treaba ta....te chinui singur.
Isi lasa privirea-n jos in timp ce se incepu sa se joace cu medalionul de la gatul sau,fara sa mai zica nimic.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:00 pm

Ma ridic de jos aruncand tigarea pe geam
-Ma duc in camin.Daca ma cauti sunt in camera mea
Spun eu indreptandu-ma spre iesire
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:02 pm

-Bine...
Se ridica la randul sau si ea,iesind inaintea baiatului plimbanduse pe hol.Incerca sa gaseasca sala de muzica,pentru asi lua chitara inapoi.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:02 pm

AM urcat in camin,scotandu-mi cheia din buzunar,descuindu-mi camera
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:05 pm

Ciocani la cateva usi,pana cand la a7-a usa avusese putin noroc.Nu era absolut nimeni.Intra usor,apoi privi celelalte instrumente,cautandusai din priviri chitara.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:08 pm

Am inchis usa in urma mea uitand sa o mai incui,trandindu-ma pe pat cu fata pe perna,adormind
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:09 pm

Zambi,apoi isi lua in bate chitara iesind rapid din sala,apoi si din scoala,plibmanduse pe strada.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:10 pm

Nici nu mai apucasem sa ma dezbrac.Dormeam dus sperand sa scap de cearcanii de la ochi
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 10:13 pm

Intra rapid i ncamin,plimbanduse pe hol,apoi descuie usa din camera,aruncand la urma chitara intr-un colt iar cheile in pat,lasand usa larg deschisa.Se aseza pe pervarzul ferestrei apoi isi lua un prosop din dulap,desfacandusi parul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 4 I_icon_minitime

Sus In jos

Un bine meritat pui de somn
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Shadow Life :: Academie :: Acoperis-
Mergi direct la: