Shadow Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Shadow Life

Anime Role Play and more than that

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Un bine meritat pui de somn

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Kahuro Nise

Kahuro Nise

Data de înscriere : 11/11/2009

Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 8:01 pm

-Nu este nevoie.
Spun eu indreptandu-ma spre pomul din care sarise,sarind in el,coborand jos
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 8:57 pm

Arunca o privire pe furis,apoi se aseza joc,adunandusi pgenunchii la piept,inchizandusi pentru un moment ochii.Incerca sa reflecteze la gandurile sale,la amintirile si visele sale.Isi scutura capul,ametita.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:03 pm

Vrand sa chiulesc,m-am indreptat spre iesire insa am fost prins de director
-Unde vrei sa te duci?
Am inlemnit
-Ummm,eu...aaaa...vroiam sa..merg la ora!
Am rupt-o la fuga direct in scoala
-Enervant
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:05 pm

De data asta,se imbufna,apoi isi lua avant si de data asta sari iar,insa de data asta ateriza cu bine intr-un copac..insa nu cel de adinauri.Cobora apoi din el, pe iarba privindul cu coada ochiului pe profesor, incercand sa se faca ca nu'l observa.
"Ahh...aproape uitasem...Concursul!"
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:11 pm

Am intrat intr-o clasa unde nu se faceau ore,sperand sa scap de orice profesor
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:12 pm

Pe la spatele directorului,intra la randul sau in scoala,indreptanduse spre baia fetelor.Cu miscari usoare,tranti usa la perete,apoi se puse in fata unei oglinzi,dand drumul la robinet.Stranse in pumnul sau putina apasa,apoi se stropi putin pe fata,cat sa'si revina.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:18 pm

M-am asezat la catedra stand cu scaunul pe spate,mai mai adormind
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:23 pm

Clipi de cateva ori,apoi isi ridica capu,inchizand robinetu.Isi prinse putin parula,poi iesi din baie,plimbanduse pe lungul coridor,pustiu, cu privirea'n pamant fara sa mai fie atenta pe udne merge sau...alte detalii,minore.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:30 pm

Mi-am lasat capul pe catedra,stand ''cu botu pe labe'',dormind
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:35 pm

Se opri i ndreptul unei sali,observand ca era putin crapata.Curioasa din fire,incerca sa priveasca prin acea "crapatura",insa usa se deschise mai mult,poate mult mai mult.Speriata,inchise imediat ochii punandusi mainile in fata crezand cum in acea ora se desfasura inca ora de desen,de la care chiulise.
-Ahh..eu..Eu doar..acuma am venit!
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:36 pm

Continuam sa dorm,respirand regulat,fiind deja in lumea viselor
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:39 pm

"Ce naiba....."
Deschise un ochi,apoi si pe celalat obsrervand ca nu'i raspunsese nimeni.Inainta apoi il observa pe tanar la catedra.Fara sa scoata nici un zgomot,se aproprie de el,usor.
"Mai,mai...asta-mi da o idee.."
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:41 pm

Visam cum esuasem un experiment la chimie.M-am incruntat putin dar mi-am revenit repede continuand sa dorm
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:42 pm

Se aproprie de el,apoi isi aproprie fata de a lui,zambind putin rautacios,dar putin neastamparat,leit celui de copil.Pe furis,de la spate,scoase un marcar permanent.Ii deschise capacu apoi aproprie incet varful marcarului de barbia baiatului,fara sa o atinga,insa..vrand sa vada daca blondul doarme dea binelea.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:43 pm

AM simtit cum cineva imi respira in fata,deschizandu-mi ochii treptat,vazand-o pe fata cu marcarul in mana
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:45 pm

-Neatza',Soare!
Replica zambind in timp ce ascunse rapid marcarul la spate, ciufulindui parul.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:45 pm

AM ridicat o sprancea,ridicandu-mi capul
-Ce faci aici?
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:47 pm

-Aaa...nimic.Ced'as putea face eu aici?
Incerca sa-si indrepte privirea spre fereastra,cu o fata nevinovata in timp ce din greseala marcarul ii scapa din mana,pe podea.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:48 pm

Mi-am indreptat privirea spre marcar
-Aha,nimic spui nu-i asa?
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:52 pm

-Umm..exact.Nimic..
Isi astamapara zambetul,privind in continuu spre fereastra pastrandusi expresia fetei,icnercand sa para ca nu e atenta la ceea ce se intamplase,sau.la marcaru care era acum pe podea.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:53 pm

AM luat marcarul de jos privindu-l
-Permanent...interesant
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:02 pm

-Permanent...
Il ingana pe tanar apoi se puse in fata lui,apropriindusi chipul de al lui,incercand sa'i ia marcarul din mana.
-Imi trebuie pentru un desen,asa ca.....deai fi politicos sa mi'l dai...Ce zici?
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:09 pm

L-am aruncat pe geam privind-o fix in ochi avand fruntea lipita de a ei
-Fata mea nu e coala de desen
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:11 pm

-Errmm...nu am spus asta..
Facu o pauza apoi zambi discret,schimbandusi glansul intr-unul destul de hotarat si convins pe sine insusi.
-Dovedeste!Dovedeste ca este adevarat ce crezi tu,sau ca eu mint!
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:31 pm

-Ummm..cu ce sa incep?Oare sa fie din cauza ca ti-am simtit respiratia cand erai aproape de chipul sau ca,atunci cand m-am trezit,te-am vazut cu marcarul in mana si apropiat de fata mea?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn - Pagina 3 I_icon_minitime

Sus In jos

Un bine meritat pui de somn
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Shadow Life :: Academie :: Acoperis-
Mergi direct la: