Shadow Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Shadow Life

Anime Role Play and more than that

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Un bine meritat pui de somn

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Kahuro Nise

Kahuro Nise

Data de înscriere : 11/11/2009

Un bine meritat pui de somn Empty
MesajSubiect: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:43 pm

O zi insorita de primavara.Vantul batea provocand o ploaie mirifica de petale de ciresi.Stateam pe acoperis,intins pe jos,cu mainile sub ceafa si fata in sus,incercand sa adorm
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:44 pm

Stand intr-unul dintre copacii destul de inalti,privi in jur,plictisita incercand sa'si aranjeze fusta,imbufnanduse apoi precum un copil.
"Ahh..stiam ca nu trebuie sa port azi fusta!"
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:45 pm

Pe chip aveam un zambet larg.Eram desfacut la primii 3 nasturi de la camasa lasandu-mi cravata in zbor,in timp ce mi s-e vedea pieptul usor bronzat
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:47 pm

Isi lasa capul pe spate,dandusi la o parte de pe frunte cateva suvite blonde,ce incercau din rasputeri sa'i atinga obrazul.Privi mai bine in jus,apoi se catara mai sus,spre varful copacului incercand sa sara pe acoperis,luandusi avant.
"Da Doamne sa nu cad,Da Doamne!"
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:50 pm

M-am intors pe o parte lasand vantul sa se joace cu firele mele rebele din par
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:52 pm

Inchise ochii,apoi se tinu de nas.Numara pana la 3,danduse in spate,apoi incepu sa alerge sarind pe acoperis,sau mai bine zis..cam pe langa el,ajungand doar sa se tina cu mainile de una dintre tevi,incercand sa urce.
"Tocmai ce spuneam.."
Incepu sa tipe.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:54 pm

AM tresarit indreptandu-ma spre locul de unde se auzeau tipetele
-Da-mi mana!
Strig eu intinzandu-ma spre ea
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:55 pm

Stranse din ochi,apoi incerca sa'si intinda mana spre baait,fara nici sa'l priveasca,de frica ca nu cumva sa se uite in jos,si sa se sperie mult mai mult.
-Ajutor..te rog!
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:01 pm

''La naiba!''
Am coborat pe teava alaturata prinzand-o de mijloc,urcand-o in spatele meu
-Tine-te bine si nu tipa
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:03 pm

Stranse mai bine din ochi,muscandusi buza inferioara ascultandul pe baiat,plus ca nu avea mai avea in cotro.Nici macar curaj nu mai avea sa se uite in jurul sau,dar mite sa'l refuze pe tanar pe care si asa nici macar nu'l privi.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:04 pm

AM urcat sus,ajungand in siguranta pe acoperis.
-Gata,imi poti da drumul acum
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:06 pm

Isi retrasa imediat mainile deschizand mai intai unul dintre ochii asiguranduse ca totul se terminase.Rasufla apoi il deschise si pe al2-lea,lasandusi apoi capul plecat,acoperindusi chipul cu palmele.
-Mul....Multumesc!
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:09 pm

-Nu ai pentru ce.Data viitoare fi te rog mai atenta la ce faci
Spun eu intorcandu-ma cu fata spre ea
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:10 pm

Il privi pe tanar printre degete,incercand sa zambeasca,insa inca mai era sub starea de soc.Se freca la ochi cu podul palmei,zburandui gandul imediat la intamplarea de adinauri.
-Umm...da.Adica..asa am sa fac,cred..
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:16 pm

Am oftat adanc bagandu-mi mainile-n buzunare
-Incearca sa te calmezi,iti faci mai mult rau
M-am sprijinit de peretele acoperisului
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:17 pm

-Ai dreptate..
isi puse mainile pe langa corp,privind apoi copacul din care "aterizase",putin cam aeriana fara sa se mai prezinte.
"Macar..mi-am luat zborul..-.-''
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:19 pm

Mi-am sprijinit capul de perete inchizandu-mi ochii,incercand sa respir regulat
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:22 pm

Se ridica,apoi merse spre baiatt,oprinduse in dreptul lui.
-Mersi inca o data.Si...scuze ca v-am deranjat,domnule...
Mai mult iritata de comportamentul tanarului,trecu apoi pur si simplu pe langa el,aranjandusi una dintre suvitele blonde de par,privind drept inainte.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:24 pm

Am prins-o de mana,oprind-o in loc,privind inainte
-Nu crede ca m-ai deranjat si nu ai de ce sa-mi multumesti
I-am dat drumul la mana
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:26 pm

-Mda...sigur."Domnule".
Il analiza mai bine,privindul din cap pana'n picioare.Ii ramasese in minte cuvantul "domnule".Asa facea de fiecare data cu unii colegi pe care dabia ii vazuse,si totusi..incerca sa para putin "matura" chiar daca mai avea unele momente cand era practic un simplu copil.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:27 pm

-Nu mai imi spune asa
M-am ridicat in picioare intinzandu-i mana
-Haku
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:29 pm

-Hmm..Keiko sau...K.O .Incantata,cred..
Ii stranse mana usor,apoi si'o retrase rapid,cat sa nu devina prea enervanta.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:31 pm

-Daca te-am suparat cu ceva imi cer scuze.
Am scos o tigare aprinzand-o
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:32 pm

-Ha?!Sa-mi cer scuze..m-ai suparat?
Facu o pauza apoi isi duse mana in san,intorcandui spatele in timp ce se imbufna precum un copil,cum ii era deseori obiceiul.
-Nici sa nu te gandesti!
Ridica degetul aratator la el,rastita.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitimeMier Noi 11, 2009 9:34 pm

-La ce sa nu ma gandesc?
Intreb confuz tragand din tigare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un bine meritat pui de somn   Un bine meritat pui de somn I_icon_minitime

Sus In jos

Un bine meritat pui de somn
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Shadow Life :: Academie :: Acoperis-
Mergi direct la: