Shadow Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Shadow Life

Anime Role Play and more than that

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Sally

Sally

Data de înscriere : 10/11/2009

O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:19 pm

Fu atrasa de acea multime.Se ridica de pe scaun,privind spre locul cu pricina,vazand'o pe blonda printre toti acei baieti,insa nu reactiona.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

Data de înscriere : 11/11/2009

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:29 pm

M-am asezat astfel incat sa vad mai bine,incruntandu-ma,privind la ea
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:33 pm

Isi inclesta dintii,privind intr'o directie anume.Isi lua inima'n dinti si cincerca sa treaca de unul dintre baieti,impingandul.Unul o trase de par, oprindo la un moment dat din drumul sau,tragando inspre el,in mijlocul gastii.
-Ahhh!Daca vreti bani,trebuia sa spuenti de la inceput!
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:35 pm

M-am enervat la culme ducandu-ma spre ea,intorcandu-l pe tampitul care a tras-o de par spre mine,dandu-i un pumn de l-am trantit la pamant.Am luat-o pe fata ascunzad-o in spatele meu
-Cine mai vrea?!!!Spune-ti1Cine isi mai vrea omorul?!!!!
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:37 pm

Inchise unul dintre ochi,in timp ce cu celalat privi atenta in jur,strambanduse inca precum un copil.Il privi apoi pe blond,facand ochii mari.
-Umm...nu trebuia,dar daca tot esti aici...
Priviu cu coada ochiului cativa baieti,care incercau sa se infiltreze pe la spatele baiatului,scotand cateva cutite.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:39 pm

AM zambit in coltul gurii
-Fugi Keiko.Du-te la bar si asteapta
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:40 pm

-Cu cea mai mare placere!
Nu mai statu pe ganduri si tasni spre bar,transpirata din cap pana'n picioare.Rasufla usurata apoi incerca sa ocheasca cu privirea locul unde se afla blondul,incercand sa vada ceea ce dorea sa faca.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:42 pm

Cand baietii s-au napustit unul cate unul pe mine,i-am doborat pe toti
-Merci tata ca te-ai batut cu mine atatia ani
Spun eu razand de victorie
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:44 pm

"Hmm..totusi...Unde e?"
observa putina agitatie,insa tot nu dadea cu privirile de blond.Isi lasa apoi privirea-n jos,intorcanduse cu fata spre barman.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:45 pm

AM iesit din multume indreptandu-ma spre fata
-Esti bine?
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:46 pm

-A?
Tresari,apoi il privi pe blond,incepand sa zambeasca din nou,putin cam abatuta de data aceasta.
-Umm..da.Chiar ma simt bine..Ma durut putin,dar acuma..sunt OK.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:47 pm

-Sigur?
Intreb eu punandu-i gentil mana pe spate,luand loc langa ea,dand mana la o parte
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:50 pm

-Mda.....totu'i bine.
Isi lasa privirea'n jos,evitandul.Ofta,apoi isi lua un pahar cu apa,zambind putin chinuit,pana cand zambetul ii disparu de pe chip.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:52 pm

Mi-am inchis ochii plecand de langa ea.Stiam ca iar o calc pe nervi asa ca m-am dus la masa mea
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:55 pm

Privi in urma baaitului,ridicanduse putin de pe scaun,si mergand tip-til dupa el.
-Umm..totsui..Mersi!
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:57 pm

Sa nu mai vorbim despre asta.Ce a fost a fost
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:04 pm

-Mda...Ce a fost a fost..
Repeta dupa el,apoi se puse in fata lui,cu gandul in alta parte.
-Chiar imi pare rau.Nu am vrut sa te bag in alte belele..Sunt numai o pacoste.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:06 pm

-Nu m-ai bagat deloc la belele.Chiar nu am suportat sa vad acei nenorociti ca se poarta asa cu tine.Doar ca...esti rece de fiecare data cand vorbesc cu tine
Sus In jos
Sally

Sally

Data de înscriere : 10/11/2009

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:07 pm

Isi lovi fruntea,asezandu'se pe scaunul ei.
"Bine ca s'a terminat"gandi,privindu'i pe cei doi cu coada ochiului.
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:07 pm

-"Rece"?La ce...La ce te referi?
Intreba putin neduemrita ridicandusi privirea spre baiat,privindul fix in ochi.
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:08 pm

-Adica de fiecare data cand ma apropii de tine te intristezi sau te superi si abia vorbesti cu mine.Nu vreau sa fiu o pacoste asa ca te las in pace
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:10 pm

-Hey,hey..hey..Prietenii mei nu sunt niciodata o pacoste!Doar ca...in ultimul timp am avut multe probleme.Scuza-ma,nu am vrut sa-ti fac o impresie proasta despre mine.
Incerca sa se scuze,afisand un zambet in coltul gurii,destul de nevinovat,si totusi..
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:12 pm

-Vezi,mereu te crezi o pacoste si te intristezi.Pentru mine nu esti deloc,crede-ma.Imi place cand esti vesela si zambesti si urasca cand esti trista
Sus In jos
Keiko

Keiko

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 10:13 pm

-Bine,bine...am inteles!
Isi lipi fruntea de a lui,apoi se incrunta precum un copil,hotarata.
-De azi inainte,nu am sa ma mai supar cand esti prin preajma mea!
Apoi facu alta pauza schibmandusi putin glasul punandusi mainile in san.
-Hmm...suntem chit?
Sus In jos
Kahuro Nise

Kahuro Nise

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Noi 13, 2009 9:30 pm

AM zambit sarutand-o pe frunde
-Suntem chit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!   O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii!
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Shadow Life :: Orasul :: Club-
Mergi direct la: