| O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Keiko
| Subiect: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 9:40 pm | |
| Hotarata,intra in club cu pasi calculati,imbracata intr'o fusta de culoare neaga,putin mai sus de genunchi alaturi de-un maieu alb,fara bretele,iar pe umeri un mic hanorac de culoare neaga,aranjandusi putin gluga de la acesta pe cap,lasandusi cateva suvite la vedere.Isi croi drum prin multime,ajungand la bar.Stramba putin din nas.Fumul de tigara care se simtea in aer o facea se se strambe,in special cand era combinat cu mirosul de alcool,puternic. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:00 pm | |
| Eram si eu printre multime dansand cu o fata.urtam o pereche de blugi negrii largi,cu talie joasa,un maieu negru,curea cu lant.Muzica ma facea sa dansez non-stop cu acea fata | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:01 pm | |
| Se aseza usor pe unul dintre scaune luandusi un simplu suc de piersici,in timp ce curajul ii disparuse treptat.Clipi des,privind apoi spre ringul de dans,persoanele care se pierdusera in ritmurile nebunesti ale melodiile ce parca te hipnotizau. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:04 pm | |
| Fata se impingea cu sezutul in mine in timp ce eu o tineam cu mainile de mijloc | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:06 pm | |
| Cum barmanul ii dadu un pahar plin,blonda il bau pe tot,dintr'o inghititura apoi se ridica indreptanduse spre ringul de dans.Fara sa mai stea pe ganduri,incepu sa danseze,fara sa bage in seama celelalte trupuri ce'si croiau dansul lor prin jurul blondei.Tanara parea ca urmeaza ritmul melodiei,creand oarecum,o coregrafie.Nici o miscare nu se repeta. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:08 pm | |
| Am vazut-o pe Keiko indreptandu-ma spre ea,lasand-o pe cealalta fata cu ochi-n soare.AM inceput sa dansez cu ea -Te pricepi | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:10 pm | |
| -Mai,mai.....asta trebue sa'l iau ca pe un compliment? Zambi,fara sa se opreasca din dans,inchizandusi la un moment dat ochii.Era obijnuita sa danseze in spatii destul de aglomerate,insa uneori se eschiva.Din fericire....macar momentul asta nu era unul dintre acele momente.. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:11 pm | |
| AM prins-o de mijloc apropiindu-ma mai mult de ea,fiind impins din spate de altii | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:15 pm | |
| -Hey..Fi atent! Suse tanara putin cam imbufnata,dar se opri,privindul mai bine pe blond si pe toate celelalte persoane din jur care pareau ca nu au nici o treaba.Zambi,privind apoi difuzoarele mari care erau la fiecare colt. -Ce sa intamplat?Ti'a mancat pisica limba? | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:16 pm | |
| -Nu,nu ea,ci frumusetea pe care o am in fata mea acum | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:18 pm | |
| Se opri,indreptandusi privirea spre baiat. -Aaaa...da!Fata aia.Dansa destul de bine,de ce ai lasat'o? | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:19 pm | |
| AM inceput sa rad -Nu ea,ci tu frumoaso Ii fac cu ochiul continuand sa dansez | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:20 pm | |
| -Bine,bine...ce-ar fi daca ai lasa vrajelile pentru alte fete?Cu mine nu merge asa usor! Rase la randul sau,impingandul usor,mai in gluma. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Mier Noi 11, 2009 10:21 pm | |
| -Vrajeli?Ce vrajeli,a fost doar un compliment scumpo | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 11:03 am | |
| -Asta asa este, dar...nu-mi plc complimentele din partea anumitor persoane.. Se opri din dans,apoi se duse din nou langa bar,luandusi alt suc,zambind catre baiat. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 8:06 pm | |
| ''Anumitor persoane?0.O'' Am dat din umeri intorcandu-ma la dans cu o alta fata | |
|
| |
Sally
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 8:24 pm | |
| Fiind plictisita de atatea teme,macar in weekend sa se relaxeze.Decise sa mearga la club.Era imbracata intr'o fusta neagra de blugi,cizmele ei negre si un maieu alb si negru,larg.Intra in incaperea unde muzica rasuna inca de afara.Privi in jur,apoi incepu sa danseze fara a se opri. | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 8:56 pm | |
| Isi trase mai bine gluga pe cap,apoi privi imprejurul sau,in timp ce melodia se schimbase.Preferata ei.Insa nu avea chef sa danseze.Ofta,apoi se ridica indreptanduse spre un anume grup de persoane. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:04 pm | |
| M-am asezat la o masa tragandu-mi putin sufletul | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:07 pm | |
| Zambi usor,apoi ii trase de mana pe 2 baieti,"tarandui" dupa ea pana pe ringul de dans,pana cand acestia incepusera sa danseze alaturi de blonda. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:12 pm | |
| Mi-am lasat capul pe spate zambind fara motiv.Eram putin cam beat insa nu-mi pasa | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:14 pm | |
| Baietii se apropriara mai mult de tanara,ajungand fiecare sa'si plimbe mainile pe spatele fetei,apoi spre fundul ei. "Ciudati baieti!" Se stramba apoi ii calca pe fiecare pe picior "accidental",insa ceilalti o prinsera de maini,incercand sa o duca spre coltul clubului, de unde ii luase acum cateva clipe tanara. | |
|
| |
Kahuro Nise
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:15 pm | |
| AM vazut-o pe fata insa nu am reactionat.Stateam sa vad ce aveau de gand | |
|
| |
Sally
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:16 pm | |
| Bruneta casca de cateva ori si isi aranja mai bine clamele in par,apoi se indrepta spre o masa plictisita sa danseze singura.Isi comanda un suc de portocale,jucandu'se cu telefonul in mana. | |
|
| |
Keiko
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! Joi Noi 12, 2009 9:17 pm | |
| -Bine,bine...asta nu inseamna ca dau de baut! Se stramba,apoi se hotari sa se duca unde o tarau baietii,din nou,insa de data asta erau mai multe persoane.Totul parea ca parca o ingropa pe tanara.Muzica din club,la maximum,atatea persoane..parea aproape invizibila.Se lipi cu spatele de unul dintre sidurile clubului,in timp ce grupul se mai mari,apropriinduse cu pasi lenti de blonda. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! | |
| |
|
| |
| O seara cu .."peripetii"~Distractia este la ordinea serii! | |
|